thema dinosaurussen

We zijn al een tijdje druk bezig geweest met het thema: dinosaurussen! Uit het grote ei op de thema tafel is een dino baby t-rex uitgekomen.
Gelukkig was het geen 'echte' vleeseter volgens een aantal kinderen uit de klas!!! We zijn nog druk bezig met werkjes voor onze eigen dinosaurus museum. En wat spelen, werken en maken de kinderen mooie dingen: dino pootafdrukken, vliegende dino's (Pteradon), land dino's(Stegosaurussen), dino eieren en skeletten (Triceratops, Velociraptor, Diplodocus) dinolandschappen enz.
Tijdens de kringactiviteiten wordt er o.a. besproken welke soorten dinosaurussen er zijn, wanneer ze leefden, hoe ze leefden, hoe ze eruit zien, wat ze eten, dvd's over dino's bekeken, verschillen tussen planten- en vleesters, spelletjes gedaan, voorgelezen etc. Kortom genoeg om over te leren!

thema dinosaurussen thema dinosaurussen thema dinosaurussen thema dinosaurussen thema dinosaurussen thema dinosaurussen thema dinosaurussen thema dinosaurussen